Binnenschilderwerk: geef kleur aan uw interieur

Het binnenschilderwerk met rol, kwast of spuit is veelomvattend. Allereerst wordt de ondergrond bewerkt en de nodige reparaties worden uitgevoerd. Kozijnen, deuren, muren en houtwerken worden met de grootst mogelijke zorg in de verf gezet. Door het spuiten van oppervlakten met latex of lak soorten, ontstaat een glad, structuurloos resultaat. Natuurlijk kunnen we ook de gewenste structuur aan brengen. Kepper gaat alleen voor uitzonderlijk hoog waardig resultaat en optimale kras- en stootvastheid.

Multicolor: een eigentijdse techniek

Het multicolor effect wordt verkregen door gebruik te maken van een speciale verfmix, welke door onze klant wordt uit gezocht. Deze zorgt ervoor dat er een zeer mooi en kleurrijk effect ontstaat.

Wandafwerking: behangwerkzaamheden en wanddecoratie

Schildersbedrijf Kepper verzorgt met het grootste vakmanschap alle voorkomende behang- en decoratiewerkzaamheden. Glasvliesbehang wordt speciaal gebruikt als er een slechte ondergronden in het spel is, bijvoorbeeld bij gescheurd stucwerk. Maar ook de allermooiste prints en dessins zijn mogelijk. Zelfs complete fotowanden en grafisch ontworpen wanden zijn mogelijk. Maatwerk, duurzaamheid en kwaliteit worden gegarandeerd.

Onderhoudscontract

Wilt u voor eens en altijd van het onderhoudswerk worden verlost? Vraagt u dan vrijblijvend naar ons onderhoudscontract, prijzen en voorwaarden. In nauw overleg wordt een onderhoudsplan, termijnen en planning opgesteld. Schildersbedrijf Kepper neemt uw zorgen graag uit handen!

9 % BTW

Het BTW-tarief voor schilder- en stucwerk aan woningen en industriële panden is 9%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van een pand.Het lage tarief van 9% btw op schilderwerk geldt ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Let op: werkzaamheden die te ver afstaan van schilderwerk vallen onder het 21% btw-tarief.