Schildersbedrijf Kepper: allround professionals

SCHILDER IN LIMBURG NODIG?

Schildersbedrijf Kepper in Limburg knapt uw schilderwerk vakkundig op

schildersbedrijf Kepper is een erkende schilder. Wij bieden jarenlange garantie en verstrekken u altijd een schriftelijke en vrijblijvende offerte. Wist u ook dat de schilders in de regio Limburg het lage btw-tarief van 9% hanteren? U hebt dus geen verrassingen achteraf en bent zeker van strak en vakkundig schilderwerk! Wilt u verf- of spuitwerk laten uitvoeren of wilt u de muren professioneel laten behangen? Schildersbedrijf kepper werkt met een vakkundig en betrouwbaar schildersteam. Met meer dan 30 jaar ervaring is Schildersbedrijf Kepper een graag geziene partner op het gebied van schilderwerken en behang werkzaamheden voor zowel de zakelijke markt als de particulier.

Schildersbedrijf Kepper is graag uw allround adviseur en uitvoerder op het gebied van binnen- en buitenmuren. Kepper is een gerenommeerd bedrijf voor schadeherstel, onderhoud, binnen of buiten schilderwerk en behang werkzaamheden. Kepper draagt altijd zorg voor een totaaloplossing, geheel op maat. Wij bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten, zoals hotels, VVE, recreatieparken en overheid. Schildersbedrijf Kepper is hét schildersbedrijf bij uitstek voor binnen én buiten. Immers voor alle soorten spuit, – behang, – en schilderwerken kunt u bij ons terecht!

Schildersbedrijf Kepper

Wij werken anders dan anders. Wij zien toe op een hoogwaardige afwerking. Bekijk ook eens onze uitgevoerde projecten, immers onze klanten zijn zeer divers. Bij ons werken alleen professionals, mensen die hun vak meer dan verstaan. Wij zijn flexibel en combineren de modernste technieken met een vakkundige kijk op zaken. Diverse uiteenlopende vormen van wandafwer king, schilder- en spuitwerkzaamheden behoren tot ons specialismen. Wij werken alleen met milieuvriendelijke verfproducten. Een nauwe samenwerking met erkende verfleveranciers en merken dragen bij tot een optimaal eindresultaat.

Vakwerk met een persoonlijke touch

Schildersbedrijf Kepper levert puur vakwerk, maar altijd met een personal touch. Uniek in vakmanschap en puur in vertrouwen drukt Schildersbedrijf Kepper een stempel op het geleverde resultaat. Passie in puur vakmanschap en ambitie op hoog niveau plaatsen een unieke vingerafdruk. Altijd gefocused op een visuele perfectie. Dat is wat raakt.