Schadeherstel: Kepper maakt alles weer nieuw!

Schadeherstel en garantie

Op alle schilder werkzaamheden biedt Schildersbedrijf Kepper zes jaar garantie. Bij oplevering van de werkzaamheden, ontvangt u een garantiecertificaat volgens de laatste normering.
Schadeherstel wordt in de puntjes uitgevoerd. Door de intensieve samenwerking met assurantie kantoren in heel Nederland, voert Kepper bovendien reparaties uit zonder tussenkomst van een expert. Dit versnelt natuurlijk de oplevering.

Gratis offerte

Wenst u een offerte? Neem dan contact met ons op. Voor een gerichte offerte brengen wij graag een bezoek aan het pand. Uw wensen worden in kaart gebracht en wij stellen geheel vrijblijvend en op maat een offerte samen. Zo zijn er ook geen verrassingen achteraf. 

9 % BTW

Het BTW-tarief voor schilderwerkzaamheden aan woningen en industriële panden is 9%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van een pand.Het lage tarief van 9% btw op schilderwerk geldt ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Let op: werkzaamheden die te ver afstaan van schilderwerk vallen onder het 21% btw-tarief.