Buitenschilderwerk: geef uw pand weer nieuwwaarde

Buitenschilderwerk: uw pand wordt meer waard

Geef verwering geen kans en onderhoud uw pand zoals u ook het binnenwerk onderhoudt. Schildersbedrijf Kepper schildert staal, hout, kunststof, aluminium, ijzerwerken, beton, stucwerk, steensmuren, minerale ondergrond en geglazuurde opppervlakten zoals dak- pannen. De ondergrond wordt allereerst grondig gereinigd en indien nodig gerepareerd. Door verwering en slijtage vraagt het buitenschilderwerk na een tijdje de nodige aandacht. Een regelmatige en professionele schilderbeurt doet wonderen. Enerzijds wordt zo de beschermende functie van de ondergrond gehand- haafd, anderzijds wordt aan het esthetisch oogpunt gedacht. Iedere opdracht is uniek, zodat maatwerk een vereiste is. Informeer ook eens naar het voordelige onderhoudscontract, immers preventief onderhoud is erg belangrijk.

Schildersbedrijf in Limburg

Of u nu een monumentaal pand in Limburg hebt, een middenwoning of een vrijstaand huis in Limburg bezit, het is noodzakelijk om tijdig een schilder in regio Limburg in te schakelen. Tijdig onderhoud aan uw woning of pand in Limburg voorkomt namelijk onnodige kosten en verlengt de levensduur van uw woning of pand. Er kan zelfs houtrot ontstaan als u niet op tijd een schilder in Limburg inschakelt. Het buitenschilderwerk van een woning of pand dient ongeveer eens in de drie tot vier jaar bijgewerkt te worden. Het binnenschilderwerk daarentegen volstaat met een onderhoudsbeurt eens in de vijf tot zeven jaar.

Onderhoudscontract

Wilt u voor eens en altijd van het onderhoudswerk worden verlost? Vraagt u dan vrijblijvend naar ons onderhoudscontract, prijzen en voorwaarden. In nauw overleg wordt een onderhoudsplan, termijnen en planning opgesteld. Schildersbedrijf Kepper neemt uw zorgen graag uit handen!

9 % BTW

Het BTW-tarief voor schilder- en stucwerk aan woningen en industriële panden is 9%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van een pand.Het lage tarief van 9% btw op schilderwerk geldt ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Let op: werkzaamheden die te ver afstaan van schilderwerk vallen onder het 21% btw-tarief.